• 31. mai 2001: 750 deltok på oppstartsmøtet for Attac Norge
  • 2002: I Oslo deltok 10 000 mennesker i en fredlig demonstrasjon mot Verdensbanken, IMF og WTO. Anledningen var institusjonenes årlige forskerkonferanse som dette året var på Holmenkollen Park Hotel.
  • 2003: Attac var med på å få 60 000 folk i gatene mot krigen i Irak
  • 2005: Attac deltok i 2005-alliansen for en ny regjering med et sosialt program
  • G8 og G20:Attac har vært og er en viktig aktør i de globale demonstrasjonene mot WTO, mot G8 og mot G20, og vært sentral for å få medieoppmerksomhet om det i Norge
  • Coca Cola-kampanjen: Attacs kampanje mot Coca Colas ansvar for menneskerettighetsbrudd og miljøskader førte til at Coca Cola mistet sitt leverandørmonopol på norske universiteter og høyskoler
  • Skatteparadis: Attacs arbeid mot skatteparadis har gått fra å bli latterliggjort til å være i det politiske sentrum. UD og Skattedirektoratet har begynt å prioritere arbeidet mot skatteparadis, og kjernesaker som Land-for-land-rapportering blir nå omsluttet av politikere fra mange partier.
  • Finansskatt: Attacs kjernesak står nå foran et internasjonalt gjennombrudd. Norge er aktive pådrivere for en finansskatt i FN, Frankrike og Tyskland er pådrivere i G8 og G20, og Nordisk Råd og EU-parlamentet har gått inn for finansskatt i sine områder.
  • De sosiale foraene: Attac har vært initiativtager til Norges Sosiale Forum (Globaliseringskonferansen), og til regionale sosiale forum i Norge og vært en pådriver for både Europas Sosiale Forum og Verdens Sosiale Forum