Er det greit at finanseliten og bankene forvalter mesteparten av våre penger?
Hva skjer med Norge hvis verdensøkonomien kollapser?
Finnes det et troverdig alternativ til marked og vekst?

Attac-leder Benedikte Pryneid Hansen kommer rett fra G20-mottoppmøtet i Nice til debatt på Litteraturhuset i Oslo

Attac-leder Benedikte Pryneid Hansen møtte mandag 7. november Kristin Halvorsen, Trygve Hegnar og skribent Kathrine Aspaas til debatt om den pågående økonomiske krisa. Occupy Wall Street, Democracia Real Ya og resten av den verdensomspennende protest-bevegelsen har aktualisert kritikken av de uregulerte finansmarkedene og nyliberalismen.

Aftenposten og NRK P2 som arrangerte debatten, så hvis du gikk glipp av debatten eller live-sendingen, så kan du høre den på nytt på P2s nettradio. Debatten kommer også i reprise på NRK 2 (TV) søndag 13/11 kl. 12.00.

Les mer om Attacs løsninger på vår temaside finansskatt.noAttacs temaside finansskatt.no

 Vil du følge nærmere med på Attacs arbeid for en regulert finanssektor, demokratisk kontroll over økonomien og for å gjøre en annen verden mulig så kan: