Hopp til innholdet
Hjem » Artikler » Skatterettferdighet » Skatteparadisfrie soner på lederplass

Skatteparadisfrie soner på lederplass


På lederplass støtter Nationen kampanjen for skatteparadisfrie soner: «Kampanjen fører til økt bevissthet om hvordan fellesskapets penger forvaltes. Søkelyset rettes også mot velferdskonserners forhold til skatteparadiser, et tema som hittil har fått liten oppmerksomhet i Norge. Private konserner som driver sykehjem, lever på fellesskapets pengekasse, unngår skatt ved hjelp av kreativ bokføring og sluser overskuddet til skatteparadiser.«

De følgende to fanere endrer innholdet under.
Martin Giset

Martin Giset

Martin arbeider som elkraftingeniør og har vært aktivt i Attac Norge siden 2008. Han har sittet i styret i flere perioder og er nå aktiv i Attac Oslo og omegn.
Martin Giset

Siste innlegg fra Martin Giset (se alle)