Hopp til innholdet
Hjem » Artikler » Organisasjon » Aksjoner og demonstrasjoner » Velkommen til Norge! Markering for en mer human flyktningepolitikk

Velkommen til Norge! Markering for en mer human flyktningepolitikk

EuropeSaysWelcomeSyria

Lørdag kl. 13.00 foran Stortinget.

Flyktningekatastrofen øker for hver dag som går og støvet har allerede lagt seg over et forlik som leverer for lite, for sent. Å ta imot 8000 syriske flyktninger fordelt over tre år er pinlig, spakt og usolidarisk.

#EuropeSaysWelcome: Du kan følge med på historier, aksjoner, kampanjer og mobiliseringer på Europe Says OXI sin Facebook-side.

Landene som allerede har blitt rammet hardt av EUs innstrammingspolitikk har nå fått hovedansvaret for å rydde opp i en situasjon hele den vestlige verden er skyld i. Midt i alt kaoset bretter grekere opp armene og jobber på spreng for å ta imot flyktningene fra Syria, Afghanistan, Libya og andre krigsherjede områder.

Attac har akkurat vært på solidaritetsbesøk på Lesvos:


Politikerne i Norge er gjerrige og usolidariske. Men vanlig folk i Norge har vist at vi er villige til å stille opp for våre medmennesker. Det er et hav mellom folkemeningen og de som hevder de representerer folk flest. Politikerne må oppdatere sin virkelighet, og vi vil hjelpe dem med det.

Kom på demonstrasjonen «Omkamp på Stortinget» på lørdag kl. 13.00!

12. september er en felleseuropeisk aksjonsdag for flyktninger. I byer over hele kontinentet går vi ut i gatene og sier klart i fra: #EuropeSaysWelcome!

 

De følgende to fanere endrer innholdet under.
Petter Slaatrem Titland

Petter Slaatrem Titland

Petter Slaatrem Titland (f. 1984) var leder i Attac fra 2014 til 2018.
Petter Slaatrem Titland

Siste innlegg fra Petter Slaatrem Titland (se alle)