Årets landsmøte var preget av entusiasme og pågångsmot på organisasjonens vegne.
Perioden som var har vært utfordrende med en del frafall i styret og sykefravær blant de ansatte, men samtidig har styret gjennomført en gjennomgang av hele organisasjonen. Dette ble tydelig i den store vekten den nye arbeidsplanen legger på å styrke organisasjonen.
Attac har jobbet mye med digitalisering, blant annet sammen med Fagforbundet, i perioden som var. Som det går fram av årsberetningen som ble lagt fram på landsmøtet har både Attac sentralt og Faggruppa for demokratisk digitalisering vært aktive gjennom hele året.
Faggruppa fremmet også en uttalelse til landsmøtet som trekker de store linjene i digitaliseringspolitikken og dermed gir et godt grunnlag for videre arbeid på feltet.
Attacs andre aktive faggruppe er for rettferdig grønn økonomi. De fremmet også en uttalelse som fornyer Attacs klimapolitikk, med mange konkrete krav vi kan jobbe for framover.
Landsmøtet takket av de avtroppende styremedlemmene, og valgte flere nye. Inn i styret kommer nå Jamila Mehmandarova, med bakgrunn fra Solidaritetsungdommen og AUF, Ylva Ullahammer med bakgrunn fra Rethinking Economics og MDG, Anneli Lindahl som jobber i Changemaker og Helene Hodneland Sæle som har bakgrunn fra funkis- og minoritetspolitikk og er aktiv i faggruppa for demokratisk digitalisering.
Diego Marin Rios var ikke på valg og fortsetter som leder. Henrik Thomas Årby, Frida Aune Borstad og Sondre Molteberg Dalen fortsetter i styret, mens varamedlem Hagen Echzell nå har fått fast styreplass. Anders Ekeland fortsetter som vara til styret.
Landsmøtet ble avrundet med et åpent møte om bondeopprøret i Europa, med innledning fra forsker Idar Helle og paneldebatt mellom Torgeir Vestre fra Naturvernforbundet og Nora May Engeseth fra Norges Bonde- og Småbrukarlag.