10-årsfest!

27. mai

17:00 – 23:30

Fyrhuset Kuba

Attac Norge feirer 10 år!

Attac Norge feirer 10-årsjubileum i år og vi inviterer til fest!

31. mai 2001 ble Attac Norge formelt stiftet på et Folkets Hus i Oslo. 700 mennesker var til stede og det var knyttet store forventninger til denne nye organisasjonen. Intense diskusjoner, og mye entusiasme preget oppstarten, og mye har skjedd disse ti årene.

Gjennom ti års arbeid i Norge har vi mange seiere å se tilbake på og mye å feire. Protester mot G8 og G20s agenda kom på dagsorden i Norge gjennom Attacs arbeid. Coca Cola mistet sin monopolposisjon på norske universiteter og høyskoler etter at våre universitetslag gjennomførte kampanje. I 2002 var Attac med da vi samlet 10.000 mennesker i fredlig og fargerik demonstrasjon mot Verdensbanken, og vi var med da 60.000 demonstrerte mot krigen i Irak. Attacs langvarige arbeid for skatterettferd får resultater: kampen mot skatteparadis har kommet øverst på dagsorden i UD og kravet om skatt på finanstransaksjoner får stadig bredere tilslutning. Det er all grunn til å feire, og vi håper dere ønsker å markere dagen og våre felles seiere med oss.

Til festen har vi invitert nåværende, tidligere og fremtidige aktivister og medlemmer samt venner fra vårt brede og mangslungne nettverk. Vi feirer vårt 10-års jubileum med musikk, taler, grill og utepils fredag 27. mai fra kl 17 på Fyrhuset i Kubaparken (Maridalsveien 19).

Attac-leder Benedikte Pryneid Hansen er vertinne og det blir festtaler av bl.a.:
Vegard Hole – Tidligere leder
Ingrid Fiskaa – Statssekretær i UD og tidligere styremedlem
Sigrid K Jacobsen – Tax Justice Network og mangeårig Attac-aktivist
Litt utpå kvelden kommer Mr. Orcester og spiller på sitt enmannsorkester.

Man får kjøpt seg en god og rimelig middag fra grillen: Grove lammepølser, grillskive og potetsalat/salat til 100 kr.
Eller en litt billigere vegetarvariant med grilla maiskolbe. Vi tar ikke værforbehold, og det er mulig å sitte ute under overdekke i tilfelle regn. Værvarselet sier at regnet skal slutte og solen komme frem fra kl 17 i morgen!
Hjertelig velkommen!

Sted:

Fyrhuset Kuba

Maridalsveien 19, Oslo, Norway

Tid:

fredag 27. mai

17:00 – 23:30

Arrangør(er):