Hopp til innholdet
Hjem » Arrangementer » Aktivistsamling i Arendal

Aktivistsamling i Arendal

13. august - 14. august
Sted ikke klart ennå - Arendal

13.-14. august inviterer vi igjen til aktivistsamling i solfylte Arendal. Aktivistsamlingen er et møtepunkt for aktivister i Attac over hele landet og andre som er interessert i å lære mer om Attacs arbeid. Du er hjertelig velkommen uansett om du er en veteran eller helt ny i Attac. Det blir skoleringer om Attacs politiske arbeid, workshops, sosialt og god stemning. Dette vil du ikke gå glipp av! 

Aktivistsamlingen arrangeres i Arendal helgen før Arendalsuka begynner. Arendalsuka er en årlig politisk festival som samler organisasjoner, politikere og næringsliv for en uke med debatt. Attac vil ha arrangementer og stand under Arendalsuka og deltakerne på samlingen oppfordres til å være igjen for å bli med uka om de kan. Vi har tidligere pleid å bistå deltakere under uka med overnatting. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert.  

Nytt av året er at vi ønsker å kartlegge hvem som har lyst til å delta på samlingen, slik at vi kan tilpasse opplegget best mulig til deltakerne. Derfor ber vi deg gi en tilbakemelding på om du interessert i å delta på Aktivistsamlingen innen 29. mai. Dette er ikke en bindende påmelding, men kun for å få en ide om hvor mange som deltar. 

  Ønsker du å delta på aktivistsamling og/eller Arendalsuka 2022

  Jeg vil delta på

  Jeg tror jeg kan delta følgende dager:

  Navn:

  E-post:

  Telefon:

  Jeg

  Vi gleder oss til å se dere i Arendal 13.-14. august! 

  Arrangør(er):