Illustrasjon med digitale giganter som tar over

Alt du må vite om den digitale økonomien, men aldri fikk vite at du burde vite…

19. september

12:00 – 13:00

Seminarrom 1, Sophus Bugges hus

Hvor mye tjener egentlig Facebook på dine persondata? Kan vi stole på at Google vil vårt aller beste? Og kommer pensum til å måtte kjøpes på Amazon om noen år?


Politikerne har så langt overlatt teknologigigantene til seg selv. Resultatet er at de har lagd sine egne spilleregler, sneket seg unna skatten, misbrukt vår persondata og skrevet avtaleteksten i mer enn én handelsavtale. Sånn trenger det heldigvis ikke å være. Vi kan ta tilbake kontrollen og legge premissene for fremtiden i fellesskap og med demokratiske spilleregler.

Sally Burch For å svare på alle spørsmålene du ikke visste du burde stille, har vi invitert Sally Burch. Hun jobber som journalist i Equador, og er ekspert på den digitale økonomien.
Sally Burch er blant annet koordinator i Internet Social Forum og i styringsgruppen i Just Net Coalition. I samtale med leder i Attac Norge, Martine Kopstad Floeng, vil hun gi svar på hvilken rolle de store teknologiselskapene har i den digitale økonomien, og hvordan vi kan, og hvorfor vi bør, temme de store teknologigigantene.

Det blir servert gratis kaffe og pizza!

Sted:

Seminarrom 1, Sophus Bugges hus

Niels Henrik Abels vei 36, Oslo

Tid:

torsdag 19. september

12:00 – 13:00

Arrangør(er):