Åpent møte om dagens finanskrise

12. juni

19:00 – 22:00

Dattera til Hagen

Åpent møte om dagens finanskrise på Dattera til Hagen den 12. juni

Det utspiller seg nå noe verden ikke har vært vitne til på et halvt århundre: En verdensomspennende finanskrise. Og til tross for den seineste oppgangen på aksjemarkedet, er det ingen grunn til å anta at finans-rystelsene har stoppet med dette.

Og selv om så skulle være tilfellet er den skaden disse rystelsene har forårsaket verdensøkonomien uoversiktelige. Ti millioner arbeidere er kastet ut i arbeidsledighet, varer har hopet seg opp i havnene og de økonomiske forholdene til hundrevis av millioner er blitt nærmest katastofelignende.

Og det vil bli verre før det bedrer seg. Hvor mye verre er det eneste spørsmålet det er hensiktsmessig å debattere.

Attac Oslo øst har derfor valgt å be inn den norske statsviteren Bent Sofus Tranøy ved Høgskolen i Hedmark og Campus Kristiania, som i 2006 ga ut den Bragepris-belønnede ”Markedets makt over sinnene”, til åpent arrangment på Dattera til Hagen.

Vi vil også vise dokumentaren ”Catastroika – Privatization goes public”. Den er laget av journalistene Aris Chatzistefanou og Katerina Kitidi, som også skapte «Debtocracy», en dokumentar som er sett av over to millioner.

Arrangementet varer fra 19.00-22.00 og er gratis. Velkommen!

Lenke: Catastroika – Privatization goes public

 

 

Sted:

Dattera til Hagen

Grønland 10, Oslo

Tid:

tirsdag 12. juni

19:00 – 22:00

Arrangør(er):