Åpent møte: TTIP og Tisa – handelsavtaler mot demokrati

18. april

15:00

Fagforeningenes Hus

18. april protester mennesker over hele verden mot monsteravtaler som TTIP, Tisa og CETA. Disse handelsavtalene tilsidesetter demokratiet, reduserer det politiske handlingsrommet og gir store multinasjonale selskaper rettigheter på bekostning av blant annet helse, matsikkerhet, miljø og arbeidsvilkår.

I den anledning inviteres det til åpent møte om TTIP og Tisa i Arendal.
Tidligere nestleder og mangeårig aktivist i Attac Martin Giset kommer til Arendal for å fortelle oss om hva TTIP og Tisa egentlig er, hvilke konsekvenser de kan få for Norge, og hvorfor disse avtalene provoserte frem over 400 aksjoner rundt om i Europa 11. oktober i fjor. Etter innledningen vil det ble god tid til spørsmål og diskusjon.

Vi har klart å stoppe liknende avtaler tidligere, og det kan vi klare igjen om vi står sammen. Det er på tide å vise at vi står mange bak kravet om at mennesker, miljø og samfunn er viktigere enn private selskapers profitt.

Møtet arrangers av Attac Aust-Agder, Fagforbundet i Aust-Agder, Aust-Agder Nei til EU, Aust-Agder Norges Bondelag, Rødt, Sosialistisk Venstreparti, Senterpartiet og LOs lokalorganisasjon i Aust-Agder.
Arrangørene vil gjerne ha flere med på laget. Om din organisasjon ønsker å stille seg bak arrangementet kan du kontakte Henni Rødland på tlf. 95922761.

Sted:

Fagforeningenes Hus

Nedre Tyholmsvei 16, Arendal

Tid:

lørdag 18. april

15:00

Arrangør(er):