Årsmøte for Follo & UMB Attac

10. februar

16:30 – 18:00

Kantina på Sørhellinga

Sted: Kantina på Sørhellinga, Høgskoleveien 12, Sørhellinga

Follo & UMB Attac vil gjerne ha deg med på årsmøte! Det er åpent for både gamle og nye medlemmer, og er hvor vi blant annet velger delegater til Attacs landsmøte. Med blå-blå regjering i Norge og stadig sterkere angrep på fellesskapet fra finanseliten under den pågående krisa i Europa, er behovet for Attac på grasrota større enn noengang!

På årsmøte skal vi ta opp følgende saker:
1. Landsmøtedelegasjon:
Attacs landsmøte avholdes i Oslo, 1-2. Mars. Det formelle tilknyttet vedtekter og arbeidsplan skal gjøres unne effektivt første halvdel av lørdagen, resten er gode innledninger, workshops og sosialt! Dette er en veldig god mulighet til å bli kjent med organisasjonen og få en innføring/oppdatering av sakene Attac jobber med. Skoleringen er også åpen for ikke-delegater.Follo & NMBU Attac kan sende 3 representanter til landsmøte. Man trenger ikke å vært tidligere aktiv for å være delegat. Å delta på landsmøte er en glimrende mulighet til å lære mer! Kunne du tenkte deg å være delegat? Møt opp på årsmøtet eller send meg en mail på martin@attac.no
2. Follo & NMBU 2014?:
I løpet av lokallagets to år lange historie har vi lobbet for et skatteradisfritt UMB, skrevet leserinnlegg, holdt åpne møter om krisa i Europa med personer fra protestbevegelsen i Portugal, stilt finansministeren til veggs om finansskatt, og mye mye mer.
Nå setter vi igang med blanke ark. Hvilke saker synes du at Follo & NMBU Attac skal jobbe med framover?
Kontakt:
Lokallagsleder Martin Giset, 91623302/martin@attac.no

 

Sted:

Kantina på Sørhellinga

Høgskoleveien 12, Ås

Tid:

mandag 10. februar

16:30 – 18:00

Arrangør(er):