Attacs logo

Informasjonsmøte/oppstartsmøte Attac Trondheim!

20. september

19:00 – 21:00

Er du opptatt av global rettferdighet? Og hvordan vi kan gjøre noe med global ulikhet? Eller kanskje du også alltid har hatt et ønske om å kunne spille sambatrommer og skape blest på aksjoner og demonstrasjoner?

Bli med på informasjonsmøte om Attac i Trondheim 20.september!Attac er en medlemsorganisasjon som jobber for global rettferdighet. Vi driver med informasjonsformidling og aksjonisme og er en del av en global solidaritetsbevegelse.

Har du lyst til å lære mer, gjøre en forskjell og møte andre engasjerte folk så er dette den perfekte muligheten for å sette i gang et lokallag, lesesirkel, eller sambaorkester i Trondheim!
Møt opp på informasjonsmøte for å høre mer om Attac og hvordan man kan engasjere seg. Stedet blir annonsert senere, men vi ser for oss at vi møtes på en cafe i sentrum.

Attac jobber med temaer som skatteparadis, handelsavtaler, gjeld, og finans. Vi kjemper for en mer rettferdig og demokratisk økonomi. Vi har lokallag, arbeidsgrupper og trommeorkesteret sambAttac.

SambAttac startet opp i Oslo for en liten stund siden og består av en gjeng engasjert folk som digger sambatrommer, rettferdighet og solidaritet. De stiller opp og spiller på demonstrasjoner og aksjoner og skaper liv og røre! Man trenger ingen erfaring for å være med, kun engasjement!

Les mer om sambAttac Oslo på facebook: https://www.facebook.com/sambattacoslo

Sted:

Tid:

torsdag 20. september

19:00 – 21:00

Arrangør(er):