Lanseringsfest: Skatteparadisfrie soner og Utveier #2

15. september

19:00 – 22:30

Royal Revolver

Lansering av kampanje og Utveier #2/2012
~ SKATTEPARADISFRIE SONER ~

Attac Norges kampanje for skatteparadisfrie soner er i gang og vi feirer med en fest med alle våre gode venner.

Skatteparadisene er en viktig årsak til den siste finanskrisen som nå skaper fattigdom og økende forskjeller i verden. I mangel på nasjonalt og internasjonalt regelverk for å stoppe skatteparadisenes ødeleggende virkning er det på tide med press nedenfra – og du kan bidra!

Lørdag 15. september trommer vi sammen til fest for å lansere kampanjen og temautgaven av vårt magasin Utveier. Vi lover hyggelige folk, flammende appeller, fargerike drinker og (skatte)paradis-stemning.

VELKOMMEN!

 

– Kort historikk
I 2006 startet Attac Tromsø kampanjen “Skattejakten” hvor de jaktet på skatteparadisselskaper som leverte tjenester til kommunen. Målet var at kommunen skulle få et bevisst forhold til selskapene de handlet med. Denne kampanjen har inspirert aktivister i flere land, og nå har vi lokale vedtak mot skatteparadis i flere kommuner i Sverige, Finland og Frankrike. I juni fikk vi vårt første vedtak her hjemme, nemlig i Ulstein kommune. I flere andre kommuner i Norge er det nå initiativer på gang.

Kommuner og institusjoner er store innkjøpere av varer og tjenester. Ved å ha et bevisst forhold til bruken av skatteparadis blant sine handelspartnere kan de utøve viktig press mot bruk av skatteparadis.

 

Les mer om skatteparadis og kampanjen: http://skatteparadis.attac.no/

Her kan du lese Utveier #2/2012: http://issuu.com/attacutveier/docs/2012

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/276038842510300/

Sted:

Royal Revolver

Møllergata 32, Oslo

Tid:

lørdag 15. september

19:00 – 22:30