SambAttac-tromme

Trommeverksted med SambAttac

12. oktober

16:00 – 17:30

Globaliseringskonferansen 2018, Telt

Bli med trommeverksted med SambAttac!

Fredag 12. oktober kan du bli med trommeverksted med SambAttac under Globaliseringskonferansen. Lær deg å spille sambalignende rytmer til bruk på demonstrasjoner og markeringer.

I løpet av 1,5 time vil du lære deg et par enkle rytmer på et eller flere instrumenter. Du trenger ikke å ha tatt i en tromme før, eller ha tilgang til eget instrument, for å være med. Målet med verkstedet er å inspirere til oppstart av flere politiske sambatrommeorkester landet rundt. Velkommen til et energisk og inspirerende verksted!

SambAttac bruker rytmene til det verdensomspennende nettverket Rhythms of Resistance. Hvis du vil vite mer på forhånd kan du lese om og lytte til rytmene her:
– https://www.rhythms-of-resistance.org/spip.php?page=resources&lang=en
– https://player.rhythms-of-resistance.org/#/compose/

Hvis du vil snakke med andre som allerede spiller sambatrommer eller er interessert i å starte opp gruppe, kan du bli med i gruppa SambAttac Norge: https://www.facebook.com/groups/287766205001650

SambAttac er en del av Attac Norge, og jobber etter Attacs politisk plattform. Vi liver opp 1. mai-toget og på 8. mars, i tillegg til andre markeringer og demonstrasjoner som støtter opp under Attac Norges formål om antikapitalisme, feminisme, antirasisme og internasjonal solidaritet.

Sted:

Globaliseringskonferansen 2018, Telt

Hausmanns gate 16, Oslo

Tid:

fredag 12. oktober

16:00 – 17:30

Arrangør(er):