TTIP på dødsleiet: Hva med TISA?

16. september

18:00 – 21:00

Dattera til Hagen

De nye, kontroversielle handelsavtalene går inn i en avgjørende fase. Er TTIP i ferd med å havarere – eller er det kun en avledningsmanøver for å snike gjennom de andre avtalene i stillhet? CETA-avtalen mellom EU og Canada skal stemmes over nå i september, og TISA skal etter planen være ferdigforhandlet i år.

Den 17. september blir det demonstrasjoner i flere europeiske land mot disse antidemokratiske avtalene. Hundretusener av mennesker har tatt til gatene og protestert mot udemokratiske avtaler som TTIP, TPP og TISA. Sivilsamfunnsgrupper, fagforeninger og aktivister sloss sammen for å stoppe disse antidemokratiske avtalene. Folk over hele Europa mobiliserer i store antall for å stoppe dette forsøket fra multinasjonale selskaper på å kuppe demokratiet. Sammen skal vi vinne denne kampen!

I Oslo har Attac, Folkeaksjonen mot TISA og STOPP TISA/TTIP gått sammen om å arrangere folkemøte dagen før, fredag den 16. september.

Innlegg holdes av Petter Slaatrem Titland, leder i Attac, Lise Rødland, Attac-aktivist, og Benedikte Pryneid Hansen, styremedlem i Nei til EU. Det blir god tid til spørsmål og diskusjon.

Kvelden avsluttes med minikonsert av Jørgen & Jørgensen!

 

Sted:

Dattera til Hagen

Grønland 10, Oslo

Tid:

fredag 16. september

18:00 – 21:00

Arrangør(er):