Attac Norge

Attac Norges nyhetsbrev
European Network Academy 2011

%

Problemer med å lese eposten?
Klikk her

European Network Academy 2011

Attacs europeiske sommeruniversitet
9. til 14. august
i Freiburg, Tyskland

Hva skjer på ENA

Møtene

Hver dag vil det være et stort, felles FORUM-møte midt på dagen. På formiddagen og ettermiddagen blir det en økt med opp til 20 parallelle gruppeverksted om ulike tema, foreslått og forberedt av Attac-lokallag i forskjellige land. Det blir ca 150 forskjellige verksteder, med stor bredde i tema.

På de store FORUM-møtene midt på dagen kommer det gode innledere fra åtte ulike land, blant annet Christian Felber (Attac Østerrike), Pedro Páez (Bank of the South, Ecuador), Marica Frangakis (Attac Hellas) og Susan George (Attac Frankrike). Det blir innledninger og diskusjoner for sommeruniversitet: hva bør nå være våre utfordringer i forhold til utviklingen i finanssektoren, demokratiutvikling, økologi og sosiale samfunnsforhold?

"Opprørsdagen"

Onsdag formiddag blir det flere samlinger og verksteder der vi ser på hva som skjer i Nord-Afrika. På den såkalte ”Opprørsdagen” vil du få siste nytt om de historiske hendelsene som pågår nå, både i Afrika og Europa. Det blir innledninger, diskusjoner samt kulturelle bidrag fra Nord-Afrika.

Møt Attac'ere fra hele verden

For deg som vil engasjere deg i Attac, er sommeruniversitet også stedet for å diskutere strategier og aksjoner framover og knytte nye kontakter med likesinnede i andre land. Hit kommer folk fra hele Europa, men også fra Togo, Marokko, Elfenbenskysten, USA, Canada og Japan!

Eksempler fra programmet

  • Alternative Concepts for Democracy
  • International and European Clearing Union
  • Founding a European ethical bank
  • Innføring i finanssystemet
Følg Attac på Facebook Følg Attac på Twitter

ENA 2011:
Europeisk sommeruniversitet

Attacs Europeiske sommeruniversitet i Freiburg nærmer seg med stormskritt, og det er nå klart for å melde seg på både sommeruniversitetet og felles reise. Sommeruniversitetet finner sted fra 09. til 14. august, og skal være til nytte og glede både for nykommere og for de med lang fartstid i Attac, for gateaktivister og for de som liker å grave i finanssystemet.

Les mer på attac.no

Creating our common future

Påmelding

På nettsidene til sommeruniversitetet (www.ena2011.eu) finnes siste nytt om programmet og arrangementet, og her kan du også melde deg på.
I påmeldingen må du også velge overnatting. Attac Norge har felles overnatting på campingplass med telt, så vi anbefaler å velge denne varianten. Mange folk fra hele verden har allerede meldt seg på, bli med du også!

Felles reise med Attac Norge

Attac Norge gjør det enkelt og rimelig for deg å bli med ved at vi har satt opp en fellesreise:
Vi reiser med buss fra Oslo til København, og så tar vi nattoget videre til Freiburg. På denne måten får vi en koselig og miljøvennlig reise, og du kan sove deg fram store deler av veien.
Vi drar fra Oslo mandag 08. august kl. 08.00 med Säfflebussen, og er fremme i København kl. 16.20. Der har vi et par timer før toget går kl. 18.20. På toget leier vi egne sovekupeer, med plass til 6 personer pr kupe, og vi kommer fram til Freiburg kl. 09.39 neste dag.
Hjemreisen skjer på samme måte, og toget går fra Freiburg kl 19.15 den 14. august. Vi er i København kl 10.02 neste dag, og bussen hjem går fra Malmø kl. 11.20 og er fremme i Oslo kl. 19.30.
Hele reisen koster 700/1000 kroner. Dette er et godt tilbud hvor Attac sponser store deler av reisekostnadene for våre medlemmer! Vi har bestillt 15 billetter så meld deg på i dag, førstemann til mølla.
For mer informasjon og påmelding til reisen, ta kontakt med ena@attac.no.

Du kan også finne mer informasjon på Facebook: «Attac Norge reiser til ENA».

Du har mottat denne eposten fordi du er tilmeldt Attac Norges nyhetsbrev. Du kan melde deg av når du vil ved å sende en mail til nyhetsbrev-leave@attac.no

Attac Norge - Fredensborgveien 6, 0177 OSLO - Telefon: (+47) 22 98 93 04

Dette nyhetsbrevet er støttet av Norad