Copy
Nyhetsbrev desember 2018
Se nyhetsbrevet i nettleseren
ATTAC %
Om Attac    Kalender    Medlemskap    Kontakt
Hvem blir mest glad for julegaven du kommer til å få i år?

At storselskapenes talestyrte assistenter er spådd til å bli årets mest populære julegave, viser hvor tilgivende vi mennesker er for feil som har blitt begått og personvernregler som har blitt brutt, skriver Attac-leder Martine Kopstad Floeng i Klassekampen.
6 ting du må vite om digital økonomien 

Den største teknologiske endringen siden forbrenningsmotoren foregår akkurat nå. Den nye digitale økonomien vil endre livene våre på godt og vondt, men hvem setter premissene for hvordan fremtiden blir seende ut?
DYPDYKK

Kryptert nyliberalisme

Både teknologigiganter og finanskjemper spytter inn milliarder i blokk-kjede-teknologi. Hva kommer ut i andre enden? Gir teknologiens politiske røtter et frampek om hva slags samfunn som kommer med denne teknologien, spør Audun Myhra Bergwitz?

AKTUELT OM KLIMA FRA BLOGGEN

Gjeldskriser undergraver klimatilpasning

Statlige gjeldskriser brer om seg i et rekordtempo globalt. Den nye bølgen av gjeldskriser er arven etter finanskrisen, skriver Thea Sofie Rusten Grastvedt.

Tar Kina ledelsen på klima?

Helt siden USA varslet at de vil trekke seg fra Parisavtalen, har mange sett på Kina som en potensiell frelser i det haltende, internasjonale klimasamarbeidet. Har Kina musklene og stålviljen som trengs til å lederskap i klimakampen? 

Velkommen til landsmøte 2019

Kalle Moene og Evgeny Morozov kommer på Attac sitt landsmøte.

Kommer du?

 

Vår adresse er:
Attac Norge
Kolstadgata 1
0652 Oslo, Norge 

Vil du endre hvordan du mottar dette nyhetsbrevet?
Du kan endre dine innstillinger eller melde deg av.